طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
طرز تهیه ترشی غوره بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی غوره را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
این ترشی با بسیاری از خوراکها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی غوره :
غوره :♦: 500 گرم
سرکه :♦: 500 گرم
نمک :♦: به میزان لازم
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
طرز تهیه ترشی غوره :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی غوره ابتدا باید
دُم غوره را جدا کرده سپس خوب میشوییم.
سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد میکنیم.
ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشهای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد.
غورهها را داخل ظرف میریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم،
پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
میتوانید این ترشی را به مقدار کم در خورشت ها و خوراک ها استفاده کنید تا طعم ترشی به غذایتان بدهد.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی غوره خوشمزه و لذیذ مخصوص برای سرو با تمام غذاها
- ۹۷/۰۷/۰۵